massimo_morattiMasimo Morati: Istina je, želimo Beniteza

 

Predsednik Intera Masimo Morati potvrdio je da je zainteresovan za usluge Rafe Beniteza (50), sada već bivšeg trenera Liverpula.

-Istina je, naginjemo ka Rafi Bentitezu i u sledećih nekoliko dana sve će biti odlučeno. O njemu imam visoko mišljenje i mogu reći samo dobre stvari jer je vrlo nadaren trener – rekao je Morati.

Povezana vest:  Novi Pazar bolji od Krila Sovjetov

Kao potencijalni treneri nero azura poslednjih nekoliko nedelja spominjali su se i Fabio Kapelo i Gus Hidink, ali su se obojica na kraju odlučili za svoje aktuelne poslove u Engleskoj, odnosno turskoj reprezentaciji.

Tako bi uskoro španski stručnjak trebao naslediti Žozea Murinja, svog bivšeg rivala u vreme dok je portugalski stručnjak sedeo na klupi Čelzija.

Povezana vest:  Prijateljske utakmice, Makedonci pobedili Đetiće, Hrvati i Slovenci trijumfovali

-Znam da Benitez ima dobar odnos protiv Žozea Murinja, mislim da ga je pobedio pet puta. To je dokaz da temeljno priprema utakmice, da radi svoj posao i pre svega da ne greši pri postavljanju taktike u velikim utakmicama. Takođe nam je važno da je Benitez ostavio već svoj pečat u evropskim takmičenjima. Mi želimo još više postići na tom planu – zaključio je Interov predsednik.

Povezana vest:  Vilotić uspešno operisan

Očekuje se da bi već u utorak Benitez  mogao staviti potpis na ugovor sa Interom.