deki_stankovic_promocija_knjige_1Promovisana knjiga o Dejanu Stankoviću

 

 

U pozorištu Atelje 212 danas je promovisana knjiga „Dejan“, čiji je autor novinar „Sporta“ Mirko Vrbica.

 

U luksuznom izdanju, na 330 stranica bogato ilustrovanih podacima, fotografijama i drugim materijalom, opisana je sportska karijera kapitena fudbalske reprezentacije Srbije Dejana Stankovića.

 

deki_stankovic_promocija_knjigeO karijeri našeg najiskusnijeg reprezentativca govorili su reditelj i glumac Jug Radivojević, a ovom izuzetnom događaju prisustvovali su potpredsednik Vlade Ivica Dačić, ministarka omladine i sporta Snežana Samardžić-Marković, gradonačelnik Beograda Dragan Đilas, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac i selektor fudbalske reprezentacije Radomir Antić.

Povezana vest:  Manćini ponosan što je dobio posao u Sitiju

 

Pored njih, na skupu su bili i predsednik i generalni sekretar FSS Tomislav Karadžić i Zoran Laković, a u publici je bilo i dosta reprezentativaca, igrača Crvene zvezde, ali i Partizana, koji su bili ljuti protivnici na terenu sa našim istaknutim reprezentativcem.

 

deki_stankovic_promocija_knjige-_porodicaOvo je bila poslednja aktivnost naših reprezentativaca pred sutrašnji odlazak u Južnu Afriku, gde će 13. juna igrati prvu utakmicu na Svetskom kupu protiv Gane.

Povezana vest:  Kongresna komisija odobrila FIFA zakon o prodaji alkohola