everton partizan promo

Partizan predstavio Evertona, Iliev presrećan

Brazilski fudbaler Everton Luiz predstavljen je danas kao novi igrač Partizana, a sportski direktor tog kluba Ivica Iliev rekao je da je on nekoliko meseci bio želja uprave.
-Ne pamtim kada je neki stranac u klub iz Srbije došao na ovakav način. On je bio naša izrazita želja, pratili smo ga nekoliko meseci i silno smo želeli da ga dovedemo. Obično se igrači ovde dovode ‘rekla-kazala’ i slično, ali ovaj put to nije bio slučaj. Partizan je ovim transferom pokazao da je odlučan i da ne želi da puca u prazno – rekao je Iliev novinarima na stadionu Partizana.
Everton, 27-godišnji zadnji vezni fudbaler, došao je iz švajcarskog Sent Galena, a sa crno-belima je potpisao ugovor na dve i po godine.
Iliev je naveo da je Everton primećen na snimku koji je klub dobio kako bi pogledao drugog igrača.
-Snimci deluju impresivno, ali kada ga gledate uživo, to deluje još impresivnije – dodao je sportski direktor crno-belih.
Prema njegovim rečima, Everton će biti „motor ekipe“.
-Biće pravi motor ekipe, velika sila. Siguran sam da će doprineti našoj brzini, agresivnosti i borbenosti – kazao je Iliev.
On nije želeo da odgovori koliko je klub platio Sent Galenu za transfer jer je, kako je rekao, to pitanje za generalnog direktora Miloša Vazuru.
-Mnogi ovde pričaju o novcu i mnogi su zvali, među kojima su i brojni strani klubovi, da pitaju koliko smo platili i odakle Partizanu pare za njega. To u ovom trenutku nije bitno, Partizan želi da pošalje jasnu poruku da će da pravi veoma agresivan i borben tim za budućnost – rekao je Iliev.
Everton je rekao da je srećan što je došao u veliki klub.
-Srećan sam što sam došao u ovaj veliki klub. Partizan ima bogatu istoriju i jedan je od najuspešnijih na ovim prostorima. Pre dolaska sam telefonom razgovarao sa Kleom i on mi je preneo dobre utiske, rekao mi je da je grad miran i da je sve super – rekao je Everton na predstavljanju.
Everton će u Partizanu nositi dres sa brojem 25.

Povezana vest:  Markus Babel novi trener Herte