terzic bilbord

Terzić: Odbili smo ponude za Jovanovića i Kataija

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je da je klub odbio ponudu Bordoa od dva miliona evra za fudbalera Vukašina Jovanovića i poručio da neće biti odlazaka ključnih prvotimaca.
-Istina je da smo dobili ponudu od Bordoa od 2,1 miliona evra i 20 odsto od naredne prodaje za transfer Jovanovića, ali moraćemo da se zahvalimo Francuzima na ponudi. Nije razlog u visini ponude, već ne želimo ni da pričamo o ceni. Jednostavno, Jovanović nije na prodaju i on ostaje u Crvenoj zvezdi da osvoji šampionsku titulu i pomogne svom klubu da uđe u Ligu sampiona ili Ligu Evrope – naveo je Terzić u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.
Terzić je dodao da su crveno-beli realizacijom transfera Marka Grujića u Liverpul za 6 miliona evra stabilizovali finansijsku situaciju i da iz tih razloga nemaju nameru da se odreknu nijednog igrača sa značajnom minutažom.
-Ista situacija je i sa Aleksandrom Kataijem, jer i za njega imamo konkretnu milionsku ponudu. Transfere Jovanovića i Kataija smo spremali kao alternativu za rešavanje finansijske situacije u slučaju da je propao transfer Grujića. Prošlo je vreme kada su igrači iz Crvene zvezde odlazili za sitan novac ili raskidima Arbitrazne komisije na štetu kluba. Crvena zvezda i naši igrači će ponovo biti cenjeni u Evropi.
Prema njegovim rečima rukovodstvo i stručni štab trenutno radi na pojačanjima.
-Sada nam je fokus na daljem jačanju ekipe i dovođenju kvalitetnog štopera i defanzivnog veznog igrača da bismo se na vreme spremili za kvalifikacije za Ligu sampiona – zaključio je Terzić.
Fudbaleri Crvene zvezde u ponedeljak počinju pripreme za drugi deo sezone u Superligi Srbije, gde će pokušati da odbrane prvo mesto.

Povezana vest:  Američke vlasti zapretile kaznama nekolicini svetskih banaka