branislav ivanovic umbro

BANE IVANOVIĆ I NEMANJA MATIĆ POZIVAJU NA FUTSAL EURO U BEOGRADU

Bane Ivanović i Nemanja Matić prvotimci Čelsija i reprezentacije Srbije dali su veliku podršku prvenstvu Evrope u futsalu (UEFA Futsal Euro) koje će se od 2.2. do 13.2. održati u Beogradu. Naši proslavljeni fudbaleri su se u video poruci obratili fanovima i pozvali ih da podrže našu reprezentaciju i dođu u Arenu.
Bane Ivanović, kapiten reprezentacije Srbije i stub odbrane Čelsija poručio je da će bodriti izabranike Ace Kovačevića na putu ka završnici EP I da će uživati u vrhunskom futsalu.
„Voleo sam da igram futsal, volim da ga igram I danas, ali na žalost nemam mnogo prilika za to. Futsal je sada postao ozbiljan sport I mnogi su počeli njime ozbiljno da se bave. Uvek je bilo I biće najviše majstora fudbala na petoparcu“ rekao je Bane u svojoj video poruci.
Nemanja Matić, najbolji srpski fudbaler za 2015.godinu po izboru Fudbalskog saveza Srbije rekao je da je rastao I sazrevao u profesionalnom smislu uz futsal.
„Ja sam nekada futsal igrao svaki dan I neću vas lagati ako kažem skoro po ceo dan. To iskustvo mnogo mi je značilo kasnije u profesionalnom bavljenu fudbalom. Mali fudbal je izuzetno važan za decu da uz pomoć njega poboljšaju svoju tehniku I znanje. “ rekao je Matić
Jubilarni 10. UEFA šampionat Evrope u futsalu održaće se u Areni od 2. do 13. februara. Na finalnom turniru učestvuje 12 reprezentacija, uključujući Srbiju kao domaćina. Naša reprezentacija je u grupi A sa Portugalom I Slovenijom. Na prvenstvu učestvuju još reprezentacije Španije, Ukrajine, Mađarske, Rusije, Hrvatske, Kazahstana, Italije, Češke I Azerbejdžana, a šampionat se otvara utakmicom Srbija-Slovenija.
Dejan Stanković, rekorder po broju utakmica za fudbalsku reprezentaciju Srbije je ambasador finalnog turnira šampionata Evrope u futsalu. Veliku podršku turniru dao je najbolji svetski teniser Novak Đoković, kao I fudbaleri Marko Grujić, Predrag Rajković, Nemanja Antonov, Luka Jović, Sergej Milinković Savić, Ivan Šaponjić, plivač Velimir Stjepanović, automobilista Dušan Borković, jutjuber Bogdan Lalović, muzičar Marko Đurovski I mnogi drugi.

Povezana vest:  Roma pobedila Kaljari službenim rezultatom