mihajlovic drzak
Mihajlović: Miran sam, idem od utakmice do utakmice
 
Trener fudbalera Milana Siniša Mihajlović rekao je danas da je miran kada je reč o njegovoj budućnosti na klupi tog italijanskog kluba.
-Još pre tri meseca su počele glasine o meni. To nije problem za mene, ja sam miran i idem od utakmice do utakmice – rekao je Mihajlović za italijanske medije.
Italijanski trener Marčelo Lipi juče je izjavio da je spreman za povratak na klupu, iako je prošle godine odlučio da završi karijeru, a mediji su to odmah povezali sa dolaskom u Milan. Klub je, međutim, brzo demantovao te navode.
-Lipi? Pa, klub je to odmah demantovao. Ta priča je završena. Dovoljno sam pametan da ne upadam u zamke. Miran sam… Čuo sam se juče sa Silvijom Berluskonijem, porazgovarali smo malo o nekim stvarima – rekao je Mihajlović.
Milan je, posle 19 odigranih kola, na osmom mestu na tabeli Serije A sa 29 bodova, odnosno ima deset bodova manje od mesta koje vodi u Ligu šampiona.
-Zaslužili smo da imamo šest ili sedam bodova više i da se u ovom trenutku borimo za prvo mesto. Razočaran sam što nije tako… Stvaramo dosta šansi, ali ne postižemo uvek gol. Moramo da se popravimo u napadu, moramo da budemo nemilosrdni – rekao je Mihajlović.
Milan sutra igra protiv Karpija utakmicu četvrtfinala Kupa Italije.
-Pobeda u sutrašnjem meču nas vodi u polufinale, a nakon toga je cilj da podignemo trofej. Neće biti lako protiv Karpija, to je tim koji se bori svih 90 minuta, ali sutrašnja utakmica nam je najvažnija u sezoni – rekao je Mihajlović.
Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Mesi: Igraću kao da mi je poslednja utakmica u karijeri