Picture 123PRENESI PORUKU – ISPIŠI BUDUĆNOST

Orlovi srećan put u Južnu Afriku!

 

 

Ispred Hrama Svetog Save danas je uručenjem knijige sa potpisima podrške našoj reprezentaciji završena akcija Prenesi poruku – Ispiši budućnost Delta Sport Grupe sa ciljem da građani pošalju poruku i daju  podršku našim fudbalerima pred odlazak na Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi 2010.

Povezana vest:  ORLOVI U AUSTRIJI, Poseta crkvi u Salfeldenu

 

Akcija Prenesi poruku – Ispiši budućnost trajala je od 30. maja do 5. juna u Nike prodavnici u Delta City-ju, gde su svi posetioci imali prilike da ispišu poruku i požele uspeh fudbalerima. Knjigu podrške našim reprezentativcima predao je selektoru Radomiru Antiću i kapitenu orlova Dejanu Stankoviću.  maratonac Zoran Bursać

 

Picture 127-Ovo je najlepši način da otputujemo na Svetsko prvenstvo u Južnu Afriku. Glas naroda nam je uvek bio najvažniji, nadamo se da ćemo ispuniti njihova očekivanja. Ono što mogu da kažem da ćemo se boriti do poslednjeg atoma snage i na pravi način reprezentovati našu zemlju i ispisati lepu budućnost srpskog fudbala – izjavio je selektor Radomir Antić.

Povezana vest:  Hodžson novi selektor Engleske

 

Uručenje knjige sa potpisima neposredno pred put naših fudbalera u Južnu Afriku je još jedan motiv i nadamo se da će im poruka naroda biti dodatni stimulans pred prvu utakmicu 13. juna sa Ganom u Pretoriji.

 

antic_maratonac_i_decaOrlovi će u Južnu Afriku poneti više hiljada najlepših želja, a najoriginalnija poruka biće nagrađena.