luka modric

Modrić: Voleo bih da završim karijeru u Realu

Fudbaler Real Madrida Luka Modrić rekao je danas da želi da igračku karijeru okonča na Santjago Bernabeuu.
Modriću ugovor sa Realom ističe 2018. godine, a mediji su spekulisali da bi mogao da napusti Madrid i pređe u Bajern iz Minhena i tako ponovo radi sa Karlom Ančelotijem, sa kojim je sarađivao u „kraljevskom klubu“.
-Video sam da se po štampi pominje Bajern, ali to su samo glasine. Ceo tim je imao dobar odnos sa Ančelotijem i dalje sam u kontaktu sa njim, ali nikada nije bilo reči o prelasku u Bajern – rekao je Modrić, prenosi portal goal.com.
-Moja ideja je da ostanem u klubu do isteka ugovora. Svi moji planovi za budućnost vezani su za Real i ne razmišljam ni o jednom drugom klubu. Voleo bih da završim karijeru ovde, ali videćemo šta će vreme doneti – dodao je Modrić.
Zinedin Zidan je nedavno na klupi Reala zamenio Rafaela Benitesa, a Modrić je jedan od igrača koji nisu bili zadovoljni načinom rada sada već bivšeg trenera.
-Nismo došli do rezultata koji se od nas očekuju… Svako može da ima mišljenje o rezultatima, ali mislim da fizički nismo bili u dobrom stanju – rekao je Modrić.
Real je trenutno treći na tabeli Primere sa 43 boda, odnosno ima dva boda manje od Barselone koja ima i meč manje, a četiri boda manje od prvoplasiranog Atletiko Madrida.

Povezana vest:  Juventus osvojio titulu, Klose napunio mrežu Bolonje