dusan tadic

Tadić: Želim ponovo da rešim utakmicu na Old Trafordu

Fudbaler Sautemptona Dušan Tadić izjavio je danas da dobru formu želi da potvrdi na Old Trafordu i postigne još jedan gol Mančester Junajtedu.
Srpski reprezentativac bio je strelac na poslednja dva meča, protiv Votforda i Vest Bromviča, ali nema nameru da se na tome zaustavi. Tadić se prisetio prošlogodišnjeg gostovanja, koji je rešen njegovim pogotkom za minimalan trijumf „svetaca“.
-Lepe uspomene, bilo je baš sjajno. Gol Junajtedu je možda za mene najbolje sećanje, ali i klub. Bilo bi perfektno ukoliko bismo završili utakmicu identičnim rezultatom, ali imamo veliki respekt prema Junajtedu – rekao je Tadić za Dejli Eho.
Tadić je dodao da je ekipa Luja van Gala uhvatila pravi ritam posle pobede u derbiju nad Liverpulom (1:0) prošlog vikenda, ali da Sautempton putuje u Mančester sa velikim samopouzdanjem.
-Junajted je jedan od najboljih timova i igra dobar fudbal, ali ove sezone nisu imali sreće u pojedinim mečevima. Uvek je teško igrati protiv njih, ali iznenađenja se dešavaju. Najbitnije je da svi igramo kao tim i sve će biti lakše – zaključio je Tadić.
Utakmica između Mančester Junajteda i Sautemptona igra se u subotu od 16 sati na Old Trafordu.

Povezana vest:  SP JAR, NEMAČKA – ŠPANIJA, Repriza finala Evropskog prvenstva 2008.