kia-futsal-531

FUTSAL EURO – KIA PARTNER I U HUMANOJ MISIJI

Kompanija KIA MOTORS, dugogodišnji partner FIFA i UEFA, oficijelni je prevoznik tokom EURO Futsal turnira, a KIA vozila koristiće ugledni gosti turnira, zvanice, sudije, tehničko osoblje i takmičari.
Posle prvog kontigenta od deset vozila, koji je služio za potrebe žreba početkom oktobra prošle godine, KIA MOTORS je za predstojeći turnir obezbedio još 18 putničkih vozila za prevoz zvanica i gostiju turnira. Reč je o širokom spektru vozila cee’d, Sportage i Carens, kao i premijum modela Optima i Sorento. Na ovaj način Korporacija KIA MOTORS obezbeđuje najviši kvalitet i komfor prevoza predstavnika UEFA i ostalih učesnika turnira. Pored putničkih automobila, za prevoz timova i opreme,KIA je obezbedila i čitavu flotu putničkih i teretnih vanova.
Ceremonija svečanog uručenja ključeva novog kontigenta KIA MOTORS vozila održana je na platou ispred severnog ulaza beogradske Arene, a direktoru turnira UEFA Futsal EURO Srbija, Zdravku Jokiću i predstavnicima Fudbalskog saveza Srbije, koji je tehnički organizator evropskog prvenstva, ključeve je uručito marketing menadžer KIA MOTORS za Srbiju, gospodin Milan Derbogosijan.
Ovom prilikom vredi apostrofirati još jedan od značajnih projekata KIA MOTORS-a tokom prvenstva u Beogradu, a to je projekat Official Match Ball Carrier. Reč je o projektu u kome je KIA odabrala desetoro dece iz Srbije, takmičara Mini-Maksi lige FSS-a, koja će tokom turnira, a pred početak svakog meča, ceremonijalno izneti zvaničnu loptu turnira i predati je sudijama. Osim što je ovo svakako veliki događaj za svako dete, kompanija KIA MOTORS želi da ovaj projekat ima i društveno odgovorni i socijalni karakter. U saradnji sa Fudbalskim Savezom Srbije, i zvaničnicima Mini-Maksi Lige, KIA je odabrala decu koja su uključena u ovaj program. Kao kriterijum za izbor dece uzimao se njihov socijalno-ekonomski status i dosadašnja životna priča sa željom da se ova prilika pruži upravo onoj deci koja su najugroženija i kojima je ovo možda i jedinstvena prilika da dožive lepe trenutke uz sport koji obožavaju.

Povezana vest:  Iguain srećan u Realu, ništa od transfera do 2016?