lazar markovic liverpul

Liverpul ne želi da proda Lazara Markovića za manje od 20 miliona funti

Fudbalski klub Liverpul ne želi da proda svog igrača Lazara Markovića turskom Fenerbahčeu za manje od 20 miliona funti, preneli su danas turski mediji. Marković je u avgustu iz Liverpula prešao na pozajmicu u Fenerbahče, pošto nije uspeo da izbori mesto u ekipi tadašnjeg trenera „crvenih“ Brendana Rodžersa, koji je otpušten u oktobru. 
Bivši fudbaler Partizana dobro igra u Fenerbahčeu, zbog čega uprava tog kluba želi da otkupi njegov ugovor. List Sabah preneo je da je Liverpul odbio 20 miliona funti koliko je Fenerbahče ponudio za Markovića.
Marković je u leto 2014. godine za 20 miliona funti prešao u Liverpul iz Benfike. On je ove nedelje rekao da je otišao sa Enfilda zbog zategnutih odnosa sa Rodžersom. Otkako je preuzeo Liverpul, trener Jirgen Klop pruža priliku igračima koji su u drugom planu i na pozajmicama u drugim klubovima. On je pozvao nekolicinu fudbalera koji su na pozajmicama i pustio ih da igraju u FA kupu, ali prema ugovoru sa Fenerbahčeom, Marković ne može da napusti klub pre leta.
Britanski mediji naveli su da Klop na leto namerava da vrati Markovića na Enfild.

Povezana vest:  Ponovljen žreb za Ligu šampiona: Real na PSŽ, Inter protiv Liverpula