terzic bilbord

Terzić: Olimpijakos u Beogradu, možda i Marsej

Fudbaleri Crvene zvezde odigraće protiv Olimpijakosa prijateljsku utakmicu u Beogradu u maju, potvrdio je danas generalni direktor kluba Zvezdan Terzić.
Crveno-beli imaju u planu da na proleće odigraju nekoliko utakmica sa renomiranim evropskim timovima kako bi se što bolje spremili za evropska takmičenja, kao što su Ludogorec, Marsej i Bazel, ali i bratski klub Crvene zvezde – Olimpijakos.
-Postigli smo usmeni dogovor za odigravanje prijateljskog susreta između Olimpijakosa i Crvene zvezde, i to na stadionu Rajko Mitić 11. maja. Dogovor još uvek nije stavljen na papir, ali očekujem da će to uskoro da se desi kako bi se sve formalizovalo – rekao je Terzić za klupski sajt.
Prema njegovim rečima, klub je blizu dogovora da ekipa odmeri snage sa Ludogorecom i Bazelom.
-Želimo Ludogorecu da uzvratimo gostoprimstvo 16. marta na Marakani, a 20. aprila bismo, ako sve bude u redu, putovali u Bazel, i odmerili snage sa istoimenim klubom. Tamo bismo igrali zbog činjenice da je mnogo naših ljudi u Švajcarskoj i da bi ta utakmica bila veoma posećena – dodaje Terzić.
On je otkrio da klub ima želju da ekipa otputuje u Čikago i odigra meč sa izabranicima Veljka Paunovića, a potom i dovede Marsej u Beograd kako bi proslavio godišnjicu osvajanja titule prvaka Evrope.
-Radimo i na organizaciji proslave 25 godina od Barija. Imamo nekoliko ideja, a jedna od njih je odlazak u Čikago, i igranje utakmica sa Čikagom, što bi puno značilo našoj dijaspori. Razmišljamo i o tome da pozovemo Olimpik iz Marseja da dođe na Marakanu i na pravi način obeležimo taj jubilej – zaključio je Terzić.

Povezana vest:  JELEN SUPERLIGA, Janjić: U zamahu smo