zinedine zidane

Zidan zadovoljan igrom ekipe i pohvalio Ronalda

Trener Real Madrida Zinedin Zidan pohvalio je igru svojih fudbalera u pobedi nad Romom od 2:0 u Ligi šampiona, ali je naveo i da je Kristijano Ronaldo bio ključan igrač u trijumfu. Real je sinoć na Olimpijskom stadionu u Rimu pobedio Romu sa 2:0, golovima Ronalda i Hesea Rodrigesa, u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.
Ronaldo je uoči te utakmice napustio konferenciju za novinare, posle pitanja o njegovom slabijem golgeterskom učinku na gostujućim terenima.
-Razgovarali smo i srećan sam zbog njegovog gola pošto svi od njega očekuju da postiže golove, a upravo to je i uradio. Srećan sam zbog Ronalda, ali i zbog cele ekipe. Moram da čestitam svim igračima na uloženom trudu. Prvo poluvreme je bilo teško, ali smo se mnogo popravili u drugom – rekao je Zidan, preneli su britanski mediji.
Real će tako sa dva gola prednosti ući u revanš, koji je na programu 8. marta u Madridu. Zidan je pohvalio sve igrače, ali je naveo da je Ronaldo bio presudan u Rimu.
-Za mene je uvek najvažnija grupa. Uvek će biti jedan fudbaler koji pravi razliku, a u utakmici sa Romom to je bio Ronaldo. Ali za mene je ključno i to kada vidim da i igrači sa rezervne klupe podržavaju one na terenu – rekao je Zidan.

Povezana vest:  Ranijeri uveren da će Fulam ostati u Premijer ligi