Trener fudbalera Partizana Ivan Tomić ocenio je da je njegov tim dobro igrao prvo poluvreme protiv OFK Beograda, ali da je poraz na današnjem meču loš početak prolećnog dela prvenstva.
-Ovo je najgori mogući scenario za nas. Prvo poluvreme smo odigrali dosta dobro. Poveli smo, imali dobar protok lopte, iako je teren bio loš. U drugom poluvremenu nas je presekao taj gol OFK Beograda iz kontranapada. Posle toga smo ušli u nervozu. Protivniku smo poklonili mnogo lakih lopti na sredini terena i na pogrešan način pokušavali da dodjemo do vodjstva, što je i rezultiralo drugim golom OFK Beograda. U svakom slučaju, jako loš početak prolećnog dela prvenstva posle jako dobrog prvog poluvremena – rekao je Tomić novinarima na Vračaru.
U sastavu tima nije bilo Umaru Abubakara, a nezvanično se moglo čuti da je odbio da igra. Ovaj napadač ima ponudu iz Kine, ali crno-beli nisu bili zadovoljni ponudom.
-Pre utakmice mi je rekao da se ne oseća dobro i da je pod velikim pritiskom zbog cele situacije, a ima i problema s kolenom, pa je sve to uticalo na to da ne bude u sastavu – rekao je Tomić.
Partizan je sada četvrti na tabeli, a u sledećem kolu dočekuje lidera Crvenu zvezdu, za kojom zaostaje 29 bodova.
-Sada je primarno da podignemo glavu i da se na našem stadionu i pred našim navijačima opravdamo i odužimo za ovaj poraz – rekao je Tomić.
Trener OFK-a Radojičić je ocenio da je njegov tim ostvario veliku pobedu.
-Zaista velika pobeda za nas i velika tri boda. Moramo da budem zadovoljan, jer smo se stisli i pokazali veliki karakter. Rekao sam igračima na poluvremenu da ne srljaju i da će prilika doći i došla je. Bili smo fantastični od prvog do poslednjeg minuta. Igrači su uložili ogromnu energiju i ona je nagradjena pobedom – rekao je Radojičić.

Povezana vest:  Real priprema 20 miliona funti za transfer Džerarda