brasanac OFK-FKP

Brašanac: Ne znam šta se desilo; Stevanović: Nismo ličili na tim

Fudbaleri Partizana bili su kritični prema svojoj igri nakon današnjeg poraza od OFK Beograda na početku prolećnog dela sezone.
-Ne znam šta se desilo, nemam objašnjenja. Teška utakmica iza nas, po teškom terenu. Neću da koristim teren kao izgovor, ali je stvarno bilo potrebno dosta truda i energije da bi se osvojila tri boda i mi to nismo uspeli. Gledaćemo da se presaberemo, a i sami ste čuli poruku navijača da hoće pobedu u derbiju – rekao je strelac gola za Partizan Darko Brašanac.
Crno-beli su poveli, ali je OFK Beograd preokrenuo. Drugi gol krivica je defanzivca Miladina Stevanovića, koji je ocenio da ekipa nije ličila na tim.
-Posle prvog poluvremena u kome smo koliko-toliko dobro funkcionisali, usledio je nastavak u kome smo praktično poklonili dva gola protivniku. Nismo ličili na tim, suviše smo se raširili i omogućili OFK-i da ima više loptu u posedu. Sada treba da se smirimo i da hladne glavne analiziramo sve ovo – rekao je Stevanović.
Partizan je danas dobio novog najmlađeg debitanta, Dušana Vlahovića.
-Osećam veliku čast zbog toga i zahvalan sam treneru Tomiću i ljudima iz kluba što su mi ovo omogućili. Trudiću se da opravdam njihovo poverenje, ali ostaje gorak ukus zbog ovog poraza – rekao je ovaj 16-godišnji igrač.
Abu nije hteo da daje izjave novinarima.

Povezana vest:  Alisa Marić: Pravovremeno reagovanje nadležnih organa

PHOTO: Miroslav Todorović/FK Partizan