Francesco Totti

Haos u Romi, očekuju se reakcije Spaletija i uprave kluba

Trener Rome Lućano Spaleti trebalo bi danas da se obrati javnosti nakon što je legendu kluba Frančeska Totija udaljio iz tima, što je izazvalo haos u ovom fudbalskom klubu iz Rima.
Toti je u subotu uveče italijanskoj televiziji RAI dao intervju u kome je rekao da ga trener ne poštuje dovoljno i da mu ne daje dovoljno prostora da igra, zbog čega ga 56-godišnji stručnjak nije uvrstio u sastav tima za današnji meč sa Palermom.
Ove vesti unele su potpuni nered medju navijačima Rome, igračima i upravom. Specijalizovani portal Fudbal Italija objavio je, pozivajući se na lokalne medije, da Totijevi saigrači nisu mogli da veruju šta se desilo, dok su se društvene mreže „zapalile“ od komentara.
-Kako može da očekuje da igra i dalje sa 40 godina? Koliko naduvano mišljenje o sebi ima Toti? – zapitao se na tviteru stručni konsultant Medijaseta Paolo Bardjidja.
Navijači na inernetu uveliko ostavljaju komentare. Iako ne postoji zvanično i pravilno istraživanje, na prvi pogled deluje da su pristalice kluba uglavnom uz Spaletija.
Očekuje se da će se u toku dana Spaleti obratiti javnosti da objasni svoj stav, možda i posle večerašnjeg duela sa Palermom. Prema nekim najavama, o novonastaloj situaciji trebalo bi da govore i direktor Mauro Baldisoni i predsednik Džejms Palota.

Povezana vest:  Roben: Jedino poziv Barselone bi me interesovao

PHOTO: Valerio Pennicino/Getty Images