Manuel Pellegrini Manchester City

Pelegrini: Dobar rezultat ali još nismo prošli u četvrtfinale

Trener fudbalera Mančester sitija Manuel Pelegrini rekao je da je zadovoljan pobedom u Kijevu protiv Dinama, ali da se njegova ekipa još nije plasirala u četvrtfinale Lige šampiona. Mančester siti pobedio je sinoć u Kijevu Dinamo sa 3:1, u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.
-Veoma sam srećan pošto smo ostvarili dobar rezultat. Duel još nije završen, ali pobeda od dva gola prednosti na gostujućem terenu je veoma dobra stvar. Moja ekipa je igrala dobro i napravila je mnogo šansi. Još ništa nije gotovo, ali treći gol nam je ulio veće samopouzdanje pred revanš – rekao je Pelegrini, preneli su britanski mediji.
Revanš utakmica igraće se 15. marta u Mančesteru. Dinamo nije igrao takmičarsku utakmicu još od 9. decembra i utakmice sa Makabijem iz Tel Aviva u Ligi šampiona pošto je pauza u ukrajinskom prvenstvu, a trener ekipe iz Kijeva Sergej Rebrov rekao je da to nije uticalo na njegove igrače.
-Nije uticala pauza već to što smo igrali protiv jednog od najboljih timova Evrope. Moji igrači su bili malo nervozni, prvi put su igrali u osmini finala i to se osetilo. Kada je Siti postigao gol izgubili smo samopouzdanje – rekao je Rebrov.
-Medjutim, kada smo postigli gol ponadali smo se da možemo da se vratimo u utakmicu. Imali smo šanse, ali nismo mogli da postignemo drugi gol – dodao je Rebrov.

Povezana vest:  "El konfidensijal": Lukaku na pozajmici u Atletiku