150 derbi tomic

Tomić: Krivac sam, ali smo oštećeni

Trener fudbalera Partizana Ivan Tomić bio je nezadovoljan suđenjem u utakmici protiv Crvene zvezde, ali poručio da zbog toga ne umanjuje trijumf večitog rivala.
Crvena zvezda je u 150. večitom derbiju slavila posle preokreta u Humskoj golovima Luisa Ibanjeza i Uga Vijeira, nakon što je debitant Sedrik Gogua doveo crno-bele u vođstvo.
-Ne tražim alibi, niti mi je on treba, krivac sam za ovaj poraz. Iako mi je teško da pričam, postojala su tri čoveka… Penal za nas je bio više nego očigledan i nema diskusije. Ne umanjujem trijumf Zvezde, ali večerašnjem spektaklu nije bilo mesto takvim reakcijama i odluke koje su uticale – rekao je Tomić posle utakmice.
Prema njegovim rečima Partizan je, pored penala, oštećen i kod još dve situacije.
-Faul kod izjednačujeg gola Ibanjeza nije postojao, a potom nam je poništeg gol Mihajlovića. Sve ovo govorim zbog onoga što sam video i što sam čuo od ljudi sa strane – naveo je mladi trener.
Tomić je, uprkos porazu, bio zadovoljan izdanjem svoje ekipe.
-Čestitao bih Zvezdi na pobedi, ali bih isto to učinio i mojim igračima na odnosu, radu i kreativnosti koju su pokazali. Aplauzi navijača jasno govore da su naši igrači odigrali kvalitetno. Drago mi je što sam bio akter ovakvog večitog derbija – zaključio je on.

Povezana vest:  ENGLESKA LIGA, Rezultati i tabela 17. kola Premijer lige