zoran_lakovic_gensek_FSSSP JUŽNA AFRIKA

 

Laković zadovoljan prijemom u Johanesburgu

 

Generalni sekretar Fudbalskog Saveza Srbije (FSS) Zoran Laković ocenio je danas da je srpska reprezentacija pronašla najbolji smeštaj koji je mogla u Joahnesburgu, gde će joj biti baza tokom Mundijala u Južnoj Africi.

-Sva naša očekivanja u vezi s hotelom su apsolutno ispunjena. Toplo smo dočekani i mislim da su i naši momci zadovoljni. Zaista nemamo nikakav problem. Ovo je najbolje što Johanesburg ima da ponudi. I kraj je miran, jedan od najboljih u gradu, elitan – rekao je Laković novinarima ispred hotela Sanisajd Park.

Povezana vest:  Toti prvi put najavio mogućnost odlaska iz Rome

Opšta je, ipak, ocena novinara da u Južnoj Africi dva dana pred početak Mundijala mnogo toga nije potpuno sređeno.

-Mi od prvog dana pratimo sve što se dešava u vezi sa organizacijom. Nikoga nismo želeli da kritikujemo, jer znamo da je Južna Afrika mnogo uložila u pripremu turnira. Kako je nama tako je i drugima. Svi ti neki sitni problemi su nam pomalo i interesantni – naveo je Laković.

Povezana vest:  Zenit i Lokomotiva podelili bodove

Generalni sekretar FŠ-a nema zamerki ni na obezbeđenje fudbalera, koje čuvaju brojni pripadnici domaće policije uz pomoć predstavnika Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Sve to olakšava posao čelnicima Saveza koji, kako je rekao Laković, žele potpunu izolaciju za „orlove“ što je potvrdio i predsednik te organizacije Tomislav Karadžić.

-Ranije se dešavalo da se horde ljudi muvaju oko fudbalera i nepotrebno ih ometaju tokom priprema. Sada su s njima samo tri člana FSS-a, ostali su smešteni daleko od ekipe – naveo je Karadžić.

Povezana vest:  Inter u Beogradu bez Snajdera, Alvareza, Samuela i Ranokije