ivan tomic okupljanje

Tomić zadovoljan, Rastavac žali za propuštenim prilikama

Trener Partizana Ivan Tomić ocenio je da su njegovi fudbaleri dobro odigrali „tešku i zahtevnu utakmicu“ protiv niškog Radničkog i zasluženo pobedili, dok je njegov kolega Milan Rastavac rekao da su meč presudile neiskorišćene šanse njegovog tima. 
Dobro smo odigrali izuzetno tešku i zahtevnu utakmicu. U svakom trenutku smo imali pristup da kroz posed i igru osvajamo teren i dolazimo do šansi – rekao je Tomić novinarima posle meča.
Partizan je danas pobedio Radnički sa 2:0 i tako se plasirao u polufinale Kupa Srbije.
-Prvo poluvreme se završilo rezultatom 1:0, apsolutno zasluženo. U drugom poluvremenu smo kontrolisali meč, imali posed, nekoliko sjajnih šansi, penal koji nismo realizovali…Sve u svemu, interesantna utakmica dve ekipe koje žele da igraju fudbal i zaslužena pobeda Partizana – rekao je Tomić.
Partizan za vikend u prvenstvu takodje igra sa Radničkim, ovog puta u Nišu.
-Očekujem još težu utakmicu od ove današnje i Radnički na ovom nivou – kratko je rekao Tomić.
Rastavac je ocenio da je njegov tim igrao dobro, ali i grešio.
-Bilo je dosta dobrih stvari, ali bilo je i grešaka, iz kojih je Partizan dolazio do šansi. Ključno za rezultat je što nismo realizovali neku od šansi koje smo imali. To bi nas vratilo u meč, ali Bojan Šaranov je nekoliko puta odlično intervenisao i bio za nas nepremostiva prepreka – rekao je Rastavac.
Trener Radničkog nije želeo da komentariše prvi gol Partizana, rekavši da će znati da li je bio ofsajd tek kada bude pogledao snimak.

Povezana vest:  Barselona uzela tri boda u Hetafeu