superliga srbije
Zvezda igra sa Jagodinom, Partizan u Nišu
 
Utakmicama 25. kola za vikend se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije, Crvena zvezda će igrati u Beogradu protiv Jagodine, dok će Partizan u Nišu igrati protiv Radničkog.
Zvezda u subotu od 18 časova igra protiv Jagodine i želi da nastavi niz pobeda. Crveno-beli su prošle subote pobedili Partizan u 150. „večitom“ derbiju (2:1) i ostvarili 21. uzastopni trijumf. Jagodina će pokušati da ostvari drugu uzastopnu pobedu, posle trijumfa nad OFK Beogradom u prošlom kolu (3:1) i odlepi se iz donjeg dela tabele.
Zvezda je prva na tabeli sa 68 bodova, a Jagodina zauzima 14. mesto sa 22 boda.
Fudbaleri Partizana u nedelju od 19 časova igraju u Nišu protiv Radničkog i pokušaće da prekinu niz od dva poraza. To će biti drugi duel tih ekipa u četiri dana, nakon što su crno-beli u sredu pobedili sa 2:0 u četvrtfinalu Kupa u Beogradu.
Radnički je vezao dve pobede u prvenstvu i želi da nastavi niz kako bi se zadržao u vrhu tabele. Ekipa iz Niša je četvrta na tabeli sa 38 bodova, dva više od šestoplasiranog Partizana.
Fudbaleri Borca igraće u nedelju od 14.00 časova u Čačku protiv Spartaka i pokušaće da pobede kako bi sačuvali drugo mesto na tabeli. Borac je u prošlom kolu odigrao bez golova u Novom Pazaru, a Spartak je pobedio Rad sa 2:1 i ostvario četvrtu prvenstvenu pobedu. Borac ima 41 bod, a Spartak je poslednji na tabeli sa 19 bodova.
Čukarički će u nedelju od 14.00 časova u Beogradu igrati protiv Javora i želi pobedu kako bi prekinuo niz od pet utakmica bez pobede. „Brdjani“ su u prošlom kolu izgubili u Surdulici (1:2), a pre toga vezali su tri remija, ali su i dalje treći na tabeli sa 38 bodova. Javor je poslednje tri utakmice bez pobede i zauzima osmo mesto na tabeli sa 31 bodom.
Fudbaleri Rada igraće u nedelju od 13.00 časova na svom terenu protiv Vojvodine i pokušaće da pobede kako bi se odlepili iz donjeg dela tabele. „Gradjevinari“ su u prošlom kolu izgubili od Spartaka (2:1), dok je Vojvodina tri uzastopne utakmice završila remijem. Rad je pretposlednji 15. na tabeli sa 19 bodova, a Vojvodina je peta sa 37 bodova.
Voždovac u nedelju od 14.00 časova na svom terenu igra protiv Mladosti i želi da nastavi niz od pet utakmica bez poraza, OFK Beograd će u nedelju od 14.00 časova igrati na svom terenu protiv Novog Pazara, a u isto vreme u Surdulici Radnik će igrati protiv Metalca.
Parovi 25. kola Super lige Srbije:
Subota:
Voždovac – Mladost (14.00)
Crvena zvezda – Jagodina (18.00)
Nedelja:
Rad – Vojvodina (13.00)
Borac – Spartak (14.00)
Čukarički – Javor (14.00)
OFK Beograd – Novi Pazar (14.00)
Radnik – Metalac (14.00)
Radnički (N) – Partizan (19.00)
Povezana vest:  Navijači Partizana napali upravu Zvezde