Erhan Masovic Javor

Pobeda Čukaričkog i tri remija bez golova u Super ligi Srbije

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su danas u Beogradu Javor sa 1:0, a preostale četiri utakmice 25. kola završene su remijima, od kojih tri bez golova.

Čukarički je pobedio golom Andrije Pavlovića u 56. minutu, kada je sa 11 metara poslao loptu u mrežu posle prodora po levoj strani i centaršuta Filipa Kneževića.

Čukarički je tako prekinuo niz od pet utakmica bez pobede i učvrstio se na trećem mestu na tabeli sa 41 bodom. Javor je četvrtu uzastopnu utakmicu bez pobede i zauzima osmo mesto na tabeli sa 31 bodom.

Povezana vest:  Gvardiola: Dinamo me iznenadio

To je bila poslednja utakmica u kojoj je „brđane“ sa klupe predvodio trener Zoran Popović, koji je u petak saopštio da iz privatnih razloga napušta klub. Njega će zameniti dosadašnji direktor omladinske škole Milan Lešnjak.

Borac je u Čačku odigrao bez golova sa Spartakom, ali je zadržao drugo mesto na tabeli. Ekipa iz Čačka posle drugog vezanog remija ima 42 boda, a Subotičani, koji su neporaženi u poslednja tri meča, su poslednji na tabeli sa 20 bodova, koliko ima i pretposlednji Rad, koji je ranije danas odigrao 2:2 sa Vojvodinom.

Povezana vest:  Redknap pred utakmicu s Milanom: Napasćemo, mi ne znamo drugačije

Radnik i Metalac odigrali su u Surudlici bez golova. Radnik je 10. na tabeli sa 31 bodom, a ekipa iz Gornjeg Milanovca je posle trećeg vezanog remija 11. na tabeli sa četiri boda manje.

OFK Beograd i Novi Pazar odigrali su bez golova. Novi Pazar je šestu uzastopnu utakmicu bez pobede i zauzima 12. mesto na tabeli sa 26 bodova, a OFK je 13. i ima tri boda manje.

Povezana vest:  Stojković pred finale Kupa: Najbolji smo, sve zavisi od nas

Od 19 časova u Nišu igraju Radnički i Partizan.