150 derbi tomic

Tomić zadovoljan pobedom, ali ne i realizacijom

Trener Partizana Ivan Tomić rekao je danas da je zadovoljan pobedom protiv Voždovca, ali je dodao da njegovi fudbaleri i pored tri postignuta gola moraju da poboljšaju realizaciju.

-Naravno da sam zadovoljan pobedom bez primljenog gola, ali moram da čestitam Voždovcu na otvorenom pristupu utakmici. Na početku su imali dobru šansu da povedu, ali je naš golman odbranio, a da nije odbranio pitanje u kom pravcu bi otišla utakmica – rekao je Tomić novinarima posle utakmice.

Povezana vest:  Četiri godine zatvora za bivšeg potpredsednika HNS

Partizan je danas u utakmici 26. kola Super lige Srbije pred praznim stadionom u Humskoj pobedio Voždovac sa 3:0.

-Njihov pristup utakmici, ali i celom prvenstvu je apsolutno dobar. Čestitam im na tome. Želim im mnogo sreće u nastavku. Imamo mnogo razloga da budemo zadovoljni. Nismo primili gol, ali imali smo mnogo šansi za kojima ne možemo da žalimo što smo promašili, već da budemo zadovoljni što bili u situaciji da ih stvorimo, ipak moramo da poboljšamo realizaciju – kazao je Tomić.

Povezana vest:  Frans Fudbal: Real će ponuditi 280 miliona evra za Mbapea

On je rekao da postoje odredjeni segmenti kojima je zadovoljan, ali i da ekipa mora da podigne organizaciju napada na viši nivo.

-Šanse koje imamo su plod odredjenih stvari koje radimo na treninzima i time sam zadovoljan – kazao je on.

Trener Voždovca Bratislav Živković rekao je da je nezadovoljan reakcijom svoje ekipe posle primljenih golova.

-Zaslužena pobeda Partizana. Na početku smo imali dve dobre prilike, ali ih nismo iskoristili. Primili smo gol posle prekida, jer nismo reagovali na adekvatan način i nismo se vratili u utakmicu kako smo želeli. Onda je došao penal, pa je Partizan je ujedno priveo utakmicu kraju. Jako sam nezadovoljan što nismo imali adekvatnu reakciju posle primljenih golova – kazao je Živković.

Povezana vest:  Radnički iz Niša protiv lige od 12 klubova

Partizan posle 26 odigranih utakmica zauzima treće mesto sa 42 boda, jedan manje od drugoplasiranog Borca, dok je Voždovac sedmi sa 36.