trening_reprezentacije_austrijaKačar uzbuđen, nervozu ubija stonim tenisom

 

Srpski fudbaler Gojko Kačar sa nestrpljenjem očekuje početak Svetskog prenstva u Južnoj Africi i priznaje da će već sutra, kada domaćini duelom sa Meksikom otvore turnir, osetiti pozitivnu tremu.

-Približava se taj dan. Dobro se osećam, ali znam da će sutra biti treme u stomaku kada sve počne. Znamo da su ovde najbolji igrači na svetu i velika prilika za sve nas. Svi smo maštali o ovome, a i dalje maštamo da pobeđujemo. Jedva čekamo da osetimo atmosferu – rekao je danas Kačar srpskim izveštačima u Johanesburgu.

Povezana vest:  3. KOLO JELEN SUPERLIGE, OFK Beograd dočekuje Partizan

Reprezentativci Srbije, ipak, za sada nisu imali prilike da osete ambijent.

-U hotelu smo zatvoreni, ni internet nam ne radi najbolje, pa ne možemo lepo ni medije da čitamo. Samo nas trube koje čujemo kada krenemo na trening podsećaju gde smo – naveo je Kačar.

Većinu slobodnog vremena nekadašnji član Vojvodine provodi u društvu Ivana Obradovića, Antonija Rukavine i Zorana Tošića, bivših fudbalera Partizana.

Povezana vest:  Remi Zvezde i Bačke

-Nema peckanja. Samo se setimo onog duela Vojvodine i Partizana kada je bilo 3:3 (Kačar postigao sva tri gola za Vojvodinu). Ali, uglavnom i ne pričamo o fudbalu, nego o klasičnim nekim muškim temama. Gledamo filmove, igramo stoni tenis – rekao je Kačar.

-Drago mi je što sam sa njima u društvu. Mnogo mi pomažu. Često umem da kasnim, pa me oni pokupe, pokucaju na vrata. Ranije sam imao velikih problema sa tim, pošto kada čujem neki termin zaboravim za pet minuta. U Nemačkoj sam se disciplinovao, jer sam Herti zbog toga platio mnogo kazni – dodao je Kačar.

Povezana vest:  SUPER LIGA SRBIJE, Na Zvezda - Borac za 100, 150 i 200 dinara

Srbija će učešće na Mundijalu početi nedeljnim susretom sa Ganom u Grupi D.

-Biće tvrdo. Gana igra toliko zatvoreno da jedna greška može da odluči pobednika – ocenio je svestrani fudbaler Srbije.