FSS_logoSP JUŽNA AFRIKA

Orlovi dobro podnose blagu euforiju pre početka Mundijala

 

Srpski reprezentativci priznali su da osećaju blagu euforiju zbog početka Svetskog prvenstva u Južnoj Africi, ali se po njihovom ponašanju u hotelu Sanisajd Park u Johanesburgu to ne može videti.

Nervozu uspevaju da otklone bilijarom, stonim tenisom, filmovima i muzikom, najčesće narodnom.

Povezana vest:  20. KOLO PRVE LIGE SRBIJE, Kolubara ubedljiva

Kapiten Dejan Stanković otkrio je danas novinarima da su Marko Pantelić i Nenad Milijaš najbolji u bilijaru, dok je u stonom tenisu konkurencija mnogo jača.

Novinari su mogli da prisustvuju pobedi Zorana Tošića i člana srpskog stručnog štaba Hulija Morena nad Gojkom Kačarom i Antonijom Rukavinom od 4:1 u setovima.

Mogli su predstavnici medija i da saznaju neke pojedinosti o srpskim fudbalerima, kao na primer da Miloš Krasić ne sluša muziku pred važne utakmice, te da Branislav Ivanović, prema sopstvenom priznanju, nikako nije dobar prognozer rezultata utakmica.

Povezana vest:  Real pobedio Elče i preuzeo prvo mesto na tabeli

Strani novinari najčešće imaju pitanja koja baš i nisu u vezi sa Mundijalom.

Nemci su juče pitali kakav je Marko Pantelić privatno, dok je Italijane interesovalo kako se Krasić oseća kada ga porede sa bivšim češkim reprezentativcom Pavelom Nedvedom.

-Možda malo po frizuri podsećamo. On je vrhunski igrač i teško je dostići njegove igre i rezultate, pa mi prija to poređenje. Ipak mi je idol iz detinjstva bio Predrag Mijatović – naveo je Krasić.

Povezana vest:  PRIPREME ZVEZDE U BUDVI, Robert Prosinečki: Sve je ovo deo priprema