UO Partizana kandidovao Đurica za predsednika

dragan_djuric_predsednik_fk_partizanUpravni odbor Partizana odlučio je jednoglasno na današnjoj sednici da ponovo kandiduje aktuelnog predsednika Dragana Đurića za tu funkciju.

-Opredeljujući se za ovu kandidaturu, članovi UO polaze od nepobitne činjenice da je u prethodne dve godine klub stabilizovan u svim segmentima i da su, pritom, postignuti rezultati koji se, po mnogo čemu, mogu smatrati među najuspešnijim u dosadašnjoj bogatoj istoriji kluba navodi se u saopštenju kluba.

Povezana vest:  Saša Ognjenovski fudbaler godine u Aziji

U saopštenju se dodaje da „velike zasluge za postignuto, među ostalima, nesporno pripadaju sadašnjem sazivu UO, na čelu sa sadašnjim predsednikom kluba, bez obzira na sva osporavanja i minimiziranja“.

Protivkandidat Đuricu na izbornoj skupštini kluba 21. decembra biće bivši fudbaler Partizana i reprezentativac Savo Milošević.

Milosević je u subotu kritikovao aktuelnu upravu zbog lošeg rada i izostanka transparentnosti u pripremama za izbornu skupštinu. U saopštenju Partizana navodi se da je „poslednjih dana u javnosti, od strane pojedinaca, prisutan koncept i metod do sada nezabeležen u istoriji FK Partizan“ i navodi da UO neće to javno komentarisati.

Povezana vest:  Ferguson: Neću pričati bajke o sebi, neka drugi govore

U klubu su istakli da su zadovoljni što se budući sastav skupštine kluba „odlikuje reprezentativnošću i kompetentnošću da odgovori svim zahtevima koji stoje pred najvišim organom kluba“.