Legenda Mančester junajteda Pol Skols rekao je danas da će Žoze Morinjo doneti zanimljiv fudbal na Old Traford, ukoliko bude postavljen za trenera ovog engleskog premijerligaša.

-Navijači Mančester junajteda zahtevaju zanimljiv fudbal, a ja sam siguran da će Morinjo doći i pokušati da im ga donese – rekao je Skols, a preneo je Bi-bi-si (BBC).

Povezana vest:  ITALIJANSKA LIGA, Rezultati 27. kola i tabela Serije A

Junajted je pre dva dana otpustio dosadašnjeg trenera Luja van Gala, a očekuje se da klub u narednom periodu objavi da će Morinjo biti novi šef stručnog štaba.

Van Gal je tokom sezone često bio kritikovan zbog nedostatka napadačkog fudbala. Junajted je sezonu u Premijer ligi završio sa samo 49 postignutih golova.

-Mislim da je Morinjo pažljivo pratio situaciju i da je video sta se dešavalo. On je vrhunski trener, dokazao je to već, a verujem da će to ponovo učiniti, da će promeniti fudbal na Old Trafordu – rekao je Skols.

Povezana vest:  PRED REVANŠ SA RENOM, Nenad Kovačević: Neka se ponove Kjevo i Braga

Pomoćnik Van Gala u Junajtedu bio je još legenda kluba – Rajan Gigs, a Skols je izrazio nadu da će on biti tu i naredne sezone.

-Neki kontinuitet mora da postoji. Gigs je u klubu skoro 30 godina, a u poslednje tri je bio trener prvog tima. Nadam se da da će ostati – zaključio je Skols.

Povezana vest:  Vest Hem i Stouk podelili bodove