Selektor fudbalske reprezentacije Nemačke Joakim Lev rekao je da će sutra u finalu Lige šampiona navijati za Real Madrid koji igra sa Atletikom iz Madrida.

-Bio bih veoma srećan ako nam se Toni Kros pridruži s osvojenim trofejom… Očigledno je, dakle, da ću navijati za Real – rekao je danas Lev, objavljeno je na sajtu Uefa.

Povezana vest:  Rad i Vojvodina u borbi za treće mesto

U finalu Lige šampiona sutra se od 20.45 u Milanu sastaju Real i Atletiko, a o tom meču govorio je i selektor Češke Pavel Vrba.

-Biće to veoma interesantan meč za nas, ne samo zbog Španije koja nam je prvi protivnik na Evropskom prvenstvu, već i zbog Hrvatske sa kojom takodje igramo… Mi smo već pripremili detaljne informacije, ali, naravno, mogle bi i da se dopune. Posebno ćemo obratiti pažnju na igrače protiv kojih ćemo igrati – rekao je Vrba.

Povezana vest:  Lionel Mesi postaje muzičar

Za EURO se priprema i selekcija Velsa, koja je u ovom trenutku oslabljena jer joj nedostaje Geret Bejl.

-Svi ćemo navijati za Bejla i nadam se da će se vratiti sa peharom. Drago nam je što je tamo i nadamo se da će završiti posao – rekao je fudbaler Arsenala Aron Remzi.

I fudbaler Liverpula Džo Alen je, naravno, uz sunarodnika.

Povezana vest:  Jovetić: Srećan sam zbog ostanka u Fiorentini

-Ako Bejl pomogne Realu da dodje do trofeja u Ligi šampiona biće to veliki podsticaj za njega, mogao bi da dobije orgomno samopouzdanje posle te utakmice – rekao je Alen.