Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza rekao je danas da je zadovoljan nerešenim rezultatom sa Rusijom i izrazio je nadu da će se dobre igre nastaviti i u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

-Ovakav rezultat sa Rusijom je pravedan. Zahvalio bih selektoru i igračima na igri i rezultatu i nadam se da će nastaviti ovako u kvalifikacijama koje slede za plasman na Svetsko prvenstvo – rekao je Kokeza novinarima u Monaku.

Povezana vest:  Borusija u finalu, Jojić odigrao ceo meč

Srbija je na stadionu „Lud drugi“ igrala nerešeno 1:1 sa Rusijom u prijateljskoj utakmici, što je prvi remi nakon dve uzastopne pobede od kako je Slavoljub Muslin preuzeo mesto selektora.

Prema rečima Kokeze, ambijent u reprezentaciji je mnogo bolji nego što je bio do sada.

-Ambijent je mnogo bolji. Između selektora, stručnog štaba i igrača vlada optimizam i poverenje i nadam se da će oni ovaj započeti proces privedu kraju na najbolji način – kazao je prvi čovek FSS-a.

Povezana vest:  LIGA EVROPE, REZULTATI, Poraz Čelsija u Bukureštu, velika prednost Lacija

On je dodao da će selektor imati sasvim dovoljno vremena da spremi ekipu za kvalifikacije.

-Sasvim je dovoljno vremena za selektora i stručni štab da pokažu šta Srbija može da uradi u kvalifikacijama. To je njihov posao i mislim, nadam se da će ga uspešno privesti kraju – rekao je Kokeza.

Reprezentacija Srbije će kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2018. početi 5. septembra, kada će dočekati Irsku. U grupi su još Vels, Gruzija, Moldavija i Austrija.

Povezana vest:  Oven: Želim samo u Premijer ligu