Fudbalski savez Beograda i Piraeus banka AD Beograd potpisali su Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji u cilju poboljšanja uslova treniranja, razvoja talentovanih igrača i promocije sportskih vrednosti među najmlađima. Ugovor su potpisali generalni sekretar FSB Jovan Šurbatović i predsednik IO Piraeus banke Vojislav Lazarević, koji je istakao važnu ulogu FSB u razvoju fudbala i izgradnji mladih igrača na teritoriji glavnog grada.

Povezana vest:  Alveš: Pitanje časti i prestiža

“Piraeus banka pažljivo i kontinuirano prati potrebe sredine u kojoj posluje i drago nam je što smo u prilici da pomognemo najmasovniju fudbalsku organizaciju u Srbiji. Pravilan razvoj mladih talenata, poboljšanje uslova treniranja i takmičenja, naročito za decu, ciljevi su koje delimo sa Fudbalskim savezom Beograda”, izjavio je predsednik IO Piraeus banke Vojislav Lazarević.

Generalni sekretar FSB Jovan Šurbatović istakao je da je Fudbalski savez Beograda krovna organizacija za skoro 300 klubova i 40.000 igrača u svim kategorijama, od petlića do veterana.

Povezana vest:  Zagorčić: Primljeni gol jedina greška na utakmici

“Zahvaljujemo Piraeus banci na podršci. Uz pomoć Piraeus banke i ostalih naših partnera Fudbalski savez Beograda nastaviće misiju omasovljenja bavljenja fudbalom, posebno u mlađim kategorijama, privlačenja i edukacije mladih talenata, kao i promocije fer plej igre i navijanja, zahvaljujući kome je fudbal najpopularniji među sportovima”, zaključio je Šurbatović.