Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić ocenio je da njegova ekipa nije mogla da dobije boljeg protivnika na današnjem žrebu za drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, ali da očekuje ozbiljan pristup igrača i navijača i oprez svih struktura unutar kluba.

Fudbaleri Zvezde igraće protiv pobednika duela Valete i Toršavna u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, odlučeno je danas žrebom u Nionu. Zvezda će prvu utakmicu igrati kao gost. Prva utakmica igraće se 12. ili 13. jula, a revanš sedam dana kasnije u Beogradu.

Povezana vest:  Venger: Ne razmišljam o penziji

-Istina je da smo imali sreće na žrebu i da nismo mogli da dobijemo boljeg protivnika, ali to ne znači da ćemo se opustiti. Maksimalno ozbiljno ćemo pristupiti dvomeču. Neko iz kluba će prisustvovati mečevima koji će naši potencijalni rivali odigrati i uradićemo detaljnu analizu. Pristupićemo meču kao da igramo protiv najjačeg protivnika. Nikoga ne smete da potcenite. Očekujem ozbiljan pristup i pun stadion. Publika treba da shvati da nema lakih protivnika i da nam je podrška sa tribina neophodna kako bismo prošli dalje – rekao je Terzić za klupski sajt.

Povezana vest:  Nastavlja se ekspanzija japanskog fudbala

On je naveo da bi više voleo da Zvezda igra protiv Toršavna.

-Pozivam sve strukture unutar kluba na oprez, moramo maksimalno ozbiljno pristupiti i pokazati da smo kvalitetniji. Više bih voleo Toršavn, jer je u julu pogodnije igrati fudbal na Farskim Ostrvima nego na Malti – rekao je Terzić.

Četvrta Zvezdina zvezda Vladimir Petrović ocenio je da će Zvezda proći u treće kolo kvalifikacija, ali samo uz ozbiljan pristup.

Povezana vest:  Poketino: Penal je sve promenio, nismo zaslužili poraz

-Dobili smo relativno lakog protivnika ko god da pobedi u prvom kolu, ali nijedan protivnik se neće predati. Treba i to pobediti, a potom dolaze teže utakmice. Svejedno mi je da li ćemo igrati protiv ekipe sa Malte ili ekipe sa Farskih ostrva, neka dođe ko je bolji, a siguran sam da ćemo proći dalje – naveo je Petrović.