Fudbaleri Crvene zvezde moraće da budu oprezni ko god da im bude protivnik u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, rečeno je danas iz stručnog štaba beogradskog kluba.Naredni rival crveno-belima biće pobednik dvomeča između Valete i Torshavna. Valeta je kao domaćin pobedila sa 1:0 u prvoj utakmici.

Duel igran u utorak na Malti uživo su gledali članovi stručnog štaba trenera Miodraga Božovića, njegovi pomoćnici Saša Petrović i Ivica Momčilović.

Povezana vest:  Mladen Krstajić verovatno vodi reprezentaciju Srbije na SP

Petrović je kazao da je video da je Valeta kvalitetnija ekipa, ali da je Torshavn fizički spremniji tim jer mu je u toku prvenstvo.

-Valeta je sasvim solidna ekipa, koja je igrala u formaciji 3-5-2, pa u 3-6-1 kada je čuvala rezultat, što mislim da će igrati i protiv nas ako prođu. Mislim da smo kvalitetniji, ali moraćemo ozbiljno da uđemo u meč – kazao je Petrović novinarima u Termama Čatež, gde se fudbaleri Zvezde nalaze na pripremama.

Povezana vest:  Rodžers: Izuzetno sam razočaran odlaskom iz Liverpula

Od igrača Valete, Petrović je izdvojio veznog igrača iz Argentine Santijaga Malana, kao i brazilskog napadača Žonatana.

Revanš između Valete i Torshavna igraće se u utorak na Farskim ostrvima.

Zvezda će u prvoj utakmici gostovati Valeti ili Torshavnu 12. jula, dok će se revanš igrati sedam dana kasnije u Beogradu.