adidas Football je danas predstavio Speed of Light (Brzina svetlosti), kopačke poslednje generacije za sezonu 2016/17.

Inspirisane bojama koje nastaju prelamanjem svetlosti pri velikim brzinama, kopačke X16, Ace 16 i MESSI 16 su dostupne u solarno crvenoj, solarno žutoj i jarko plavoj boji.

X16 kopačke koje su napravljene za najbrže igrače sveta transformisane su u solarno crvenu boju kako bi predstavile neverovatnu brzinu. Najlakša i najaerodinamičnija adidas kopačka igračima omogućava maksimalnu udobnost. X16 kopačke nosiće Geret Bejl i Luis Suarez.

Povezana vest:  SP JAR, Erikson se oprostio od Obale Slonovače

ACE 16 jedna od najinovativnijih kopački transformisana je u upečatljivu, solarno žutu boju. NON STOP GRIP (NSG) tehnologija stvara površinu koja omogućava savršeno kontrolisanje lopte. ACE 16 nosiće Pol Pogba i Ivan Rakitić.

MESSI 16 kopačke dobile su jarko plavu boju. Inspirisane najboljim igračem sveta, kopačke imaju inovativni SPRINTFRAME koji omogućava stabilnost uz najmanju moguću težinu.

Povezana vest:  Srbija poražena od Francuske u Remsu

Sem Hendi, potpredsednik dizajnerskog sektora, izjavio je: „Speed of Light je najdinamičnija kolekcija koju je adidas predstavio, dizajnirana da pomogne igračima da se istaknu i budu lideri na terenu. Vođeni najbržom kopačkom ikada stvorenom, najokretnijom koju smo napravili i koja kontrolu lopte podiže na sasvim drugi nivo, naša kolekcija će biti ključna u stvaranju rezultata nekih od najvećih utakmica ove sezone sa najboljim igračima sveta.“

Povezana vest:  Montela: Milan radi izvanredan posao, hvala na Bonućiju