Bugarski fudbalski klub Ludogorec igraće u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona s Crvenom zvezdom, pošto je večeras u Podgorici pobedio Mladost sa 3:0 u revaš utakmici drugog kola.

Zvezda je večeras eliminisala Valetu.

Golove za bugarsku ekipu, koja je u prvom meču slavila sa 2:0, postigli su Džodi Lukoki u 39. i 64. minutu i Vanderson u 48.

Danski Kopenhagen bio je ubedljiv u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto je pobedio Krusaders iz Severne Irske sa 6:0. Prvi gol na na meču postigao je bivši igrač Čukaričkog Andrija Pavlović.

Povezana vest:  Predstavnici regionalnih FS posetili Staru Pazovu

BATE Borisov je odigrao nerešeno protiv finske ekipe SJK 2:2, ali je ukupnim rezultatom 4:2 prošao dalje i sada ga meč protiv boljeg iz duela Karabag – Dudelanž.

Prolaz dalje obezbedili su i kiparski APOEL, koji je savladao TNS sa 3:0, Salcburg koji je sa 2:0 bio bolji od Liepaje, kao i poljska Legija koja je na svom terenu pobedila Zrinjski sa 2:0.

Povezana vest:  Partizan vodi na poluvremenu, Lukač odbranio dva penala

Izraelska ekipa Ber Ševa je odigrala 0:0 sa Šerifom iz Moldavije, ali je u prvom meču slavila sa 3:2 i obezbedila prolazak u treće kolo kvalifikacija, kao i Dinamo iz Tbilisija, koji je eliminisao Alaškert iz Jermenije.

Prve utakmice igraju se 26. i 27. jula, a revanši su na programu 2. i 3. avgusta.

Rezultati večeras odigranih revanš utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona:

Povezana vest:  Murinjo na leto napušta Real!?

Alašket – Dinamo Tbilisi 1:1 (0:2)

Liepaja – Salcburg 0:2 (0:1)

APOEL – TNS 3:0 (0:0)

Šerif – Ber Ševa 0:0 (2:3)

SJK – BATE Borisov 2:2 (0:2)

Kopenhagen – Krusaders 6:0 (3:0)

Crvena zvezda – Valeta 2:1 (2:1)

Legija – Zrinjski 2:0 (1:1)

Mladost – Ludogorec 0:3 (0:2)