Trener fudbalera Bačke iz Bačke Palanke Spasoje Jelačić rekao je da je Partizan favorit u utakmici Super lige Srbije, ali je dodao da će njegova ekipa dati sve od sebe da poremeti crno-bele.

-U prvom prvenstvenom kolu očekuje nas izuzetno teška utakmica. Medjutim, mi smo u predhodnih godinu dana pravili rezultat i davali svoj maksimum da bismo došli do ovakvih utakmica i ovakvog spektakla – rekao je Jelačić, objavljeno je na sajtu kluba.

Povezana vest:  Rezultati i tabela trećeg kola Bundes lige

Utakmica prvog kola Super lige Srbije izmedju Bačke i Partizana igra se u nedelju u Novom Sadu.

-Pričati nešto o ekipi Partizana, jednom od najboljih klubova u državi, mislim da je suvišno. Naravno da je u ovom 1. kolu Partizan veliki favorit, ali mi ćemo učiniti sve da probamo da ih poremetimo i da svojim nekim maksimalnim zalaganjem i trudom probamo da prezentujemo sve ovo što smo do sada uradili – rekao je on.

-Da li će to biti dovoljno za neki pozitivan rezultat i rezultatsko iznenadjenje protiv Partizana videćemo posle 90 minuta. Ono što iskreno mogu da kažem je da će moja ekipa i kompletan pogon fudbalskog kluba Bačka dati svoj maksimum na utakmici protiv Partizana – dodao je Jelačić.

On je pozvao navijače da dodju u što većem broju u Novi Sad.

Povezana vest:  Schiaviju šest godina suspenzije zbog udaranja sudije nogom u glavu

-Ovom prilikom želim da pozovem sve ljubitelje našeg kluba i sve žitelje Bačke Palanke da dodju u što većem broju u Novi Sad da nas bodre i da nam daju maksimalnu podršku u našoj prvoj, istorijskoj utakmici u Super ligi Srbije – rekao je Jelačić.

Utakmica Bačka-Partizan igra se u nedelju od 19.00 na stadionu Karadjordje.