fernando_tores_spanijaSP JUŽNA AFRIKA

Tores optimista pred meč sa Hondurasom

 

Napadač španske reprezentacije Fernando Tores ocenio je da je njegova ekipa izgubila u prvom kolu od Švajcarske jer je imala „loš dan“, ali da će uspeti da se plasira u drugu fazu takmičenja na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

Španija je u prvom kolu Grupe H uzgubila sa 1:0 od Švajcarske, a u narednom kolu se sastaje sa ekipom Hondurasa, u ponedeljak 21. juna, na stadionu Elis park.

Povezana vest:  Benites: Ne možemo da pobedimo u svakoj utakmici

-Na ovom Svetskom prvenstvu videlo se da svako svakog može da pobedi. Nadam se da je prošao naš loš dan i naša loša igra – rekao je Tores.

On je ocenio da su favoriti pod velikim pritiskom da pobede, ali da su mečevi po grupama izjednačeni i da svuda ima iznenađenja.

-Nadam se samo da mi nećemo biti iznenađenje – rekao je Tores.

Povezana vest:  Luis Fabijano najavio odlazak iz Sevilje

Naredni protivnik Španije, ekipa Hondurasa, takođe je izgubio u prvom meču, od Čilea.

-Nismo očekivali da će se stvari ovako razvijati. Važno je da nastavimo da igramo svoju igru, jer to nam je do sada donosilo uspeh – rekao je Tores.

Igrač Liverpula nastupao je za svoju reprezentaciju samo poslednjih pola sata meča protiv Švajcarske, zbog toga što se još uvek oporavlja od operacije desnog kolena.

Povezana vest:  Trener Juventusa Luiđi Delneri: Ne razmišljam o ostavci

-Trenirao sam sa saigračima u poslednje dve nedelje i, malo po malo, zaboravio sam na povredu. Na treneru je da odluči da li će me vratiti u ekipu – rekao je Tores.