Fudbaleri Crvene zvezde pozvali su navijače da podrže ekipu sutra protiv Metalca u Super ligi, rekavši da im to takmičenje mnogo znači, jer kroz njega stiču pravo nastupa u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

-Veoma nam je važan i meč sa Metalcem. Želim da pozovem navijače da dodju u velikom broju da nas podrže. Moramo da pobedjujemo u Superligi kako bismo igrali i evropske utakmice. Bitno nam je da što više zvezdaša bude uz nas i u petak – rekao je golman Damir Kahriman uoči utakmice.

Povezana vest:  Erera saopštio spisak igrača na koje računa za SP

Zvezda če u petak dočekati Metalac u drugom kolu Super lige. Utakmica dolazi tri dana posle remija sa Ludogorecom u prvom duelu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šamipona. Crveno-beli su u prvom kolu prvenstva igrali nerešeno sa Napretkom i protiv Metalca žele da zabeleže prvu pobedu u tom takmičenju.

Kahriman je istakao da je odbrana titule veoma važna, kako bi se klub i sledeće godine borio za plasman u Ligu šampiona.

-Imamo praktično dve ekipe kvalitetnih igrača. Klub je u ovom prelaznom roku uspeo da sačuva ekipu i dodatno je ojača, a nama je bitno da sačuvamo titulu. To je uvek teže i zato je svaki meč u ligi težak i važan. Tako će biti i u petak. Zato navijači, dodjite – kazao je Kahriman.

Utakmica izmedju Zvezde i Metalca igraće se sutra od 20.00 na stadionu „Rajko Mitić“ u Beogradu. Ulaznice će za severnu tribinu koštati 300, za istočnu 400, a zapadnu 500 dinara.

Povezana vest:  U Lansu uhapšeno 40 navijača Pari Sen Žermena

Zvezda će posle toga, u utorak dočekati Ludogorec, protiv koga posle 2:2 u prvom susretu u Bugarskoj ima lepu priliku da se plasira u baraž za Ligu šampiona.