Golman fudbalskog kluba Crvena zvezda Damir Kahriman rekao je da je njegova ekipa pružila maksimum i da je Ludogorec zasluženo prošao dalje u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

-Igrali smo nerešeno dve utakmice sa Ludogorecom i možda je to maksimum naše ekipe u ovom trenutku. Ludogorec je zasluženo otišao dalje i samo možemo da im poželimo sreću – rekao je Kahriman novinarima.

Zvezda je u utorak eliminisana od Ludogoreca u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evropa, pošto je u revanšu u Beogradu izgubila sa 4:2 posle produžetaka.

-Bitno je da smo svi bili kao jedan, da smo dali maksimum. Nadali smo se penalima, nije se desilo i nemamo za čime da žalimo, treba da budemo srećni. Produžeci su bili bolni, ali je fudbal bio na visokom nivou. Bilo je golova i ljudi su imali šta da vide – kazao je Kahriman.

Odbrambeni igrač crveno-belih Zoran Rendulić rekao je da Evropa ne prašta greške.

Povezana vest:  Subotić: Dortmund se ne plaši Bajerna

-Evropa ne prašta ni najmanju grešku. Bili su iskusniji za taj produžetak i moram da im čestitam. Publika nas je ponela. Ova ekipa ima budućnost, nije gotovo, imamo još dve utakmice da pokušamo. Velika želja je tu. Ovo nam je velika škola – rekao je Rendulić.

On je kazao da mu je žao navijača, kojima je zahvalio na velikoj podršci.

Povezana vest:  139. VEČITI DERBI, Lekari bez posla na najmirnijem derbiju poslednjih decenija

-Žao mi je navijača. Mislio sam da zbog adrenalina mogu da odigram još jednu utakmicu. Hvala im na svemu i nadam se podršci u bici za Ligu Evropa – kazao je Rendulić.

Zvezda će u petak na žrebu u Nionu dobiti rivala u baražu za plasman u grupnu fazu Lige Evropa.