Sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Ivica Iliev rekao je danas da je Marko Nikolić pravi trener za taj klub.

-Poželeo bih sreću novom treneru, koji se vratio kući. On je čovek koji bez obzira na godine ima veliko iskustvo, energiju i veliki karakter. Poznajem ga 25 godina, još otkako smo igrali u mlađim selekcijama za fudbalski klub Rad. Dve titule je imao na dohvat ruke, a iz neobjašnjivih razloga nije završio taj posao i verujem da će treća biti sreća. On zna kako se upravlja svlačionicom, zna da nas podigne i uveren sam da će nas ujediniti – rekao je Iliev novinarima na stadionu Partizana.

Trener Marko Nikolić danas je predstavljen u Humskoj. On je potpisao dvogodišnji ugovor uz opciju prodženja na još godinu dana. U prvom mandatu predvodio je crno-bele od decembra 2013. do marta 2015. kada je otpušten.

Povezana vest:  Rumunija smanjuje broj prvoligaša

-Ne pamtim da je neka osoba, kao igrač ili kao trener bila toliko poželjna u Partizanu kao Marko danas – rekao je Iliev.

Na tu konstataciju odgovorio je Nikolić.

-Nisam siguran koliko mogu da budem poželjan sa ovakvim izgledom… – rekao je kroz osmeh novi trener crno-belih.

Iliev je zahvalio upravi što mu je ukazala poverenje i prihvatila njegov predlog za povratak Nikolića.

Povezana vest:  Brazil pobedio Japan, četiri gola Nejmara

-Želeli smo da dođe, ali nisam znao da će nas toliko ujediniti odluka da Nikolić bude trener. I sada, nema izgovora za loše rezultate – rekao je on, a na pitanje novinara da li tu misli na igrače, Iliev je odgovorio: „Svi zajedno“.