Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da je Vojvodina večeras zasluženo pobedila i istakao da nije zadovoljan odnosom pojedinih fudbalera prema igri.

-Čestitam Vojvodini na zasluženoj pobedi, bili su bolji večeras i tu nema nikakve dileme. Hvala publici koja je napravila lep ambijent i veoma sam razočaran što im nismo vratili ni kvalitetom igre, a neki igrači ni odnosom – rekao je Nikolić novinarima posle utakmice.

Fudbaleri Partizana izgubili su večeras od Vojvodine sa 1:3, u utakmici trećeg kola Super lige Srbije. Crno-beli još nemaju pobedu, osvojili su samo bod u prva tri kola, dok Vojvodina ima dve pobede i utakmicu manje.

-Nije dobar momenat za nas, imamo mnogo problema ali rešavaćemo ih u hodu… Ako išta može da bude dobro u ovom porazu to je da su mi neki igrači pokazali stvari koje treba da se vide u prijateljskim utakmicama a ne u takmičarskim i u derbi utakmicama, i u smislu kvaliteta i u smislu odnosa prema dresu, što je još važnije. Ostaje nam da odaberemo grupu momaka, nezavisno od visine ugovora i statusa, koji osećaju klub i koji hoće da povuku – rekao je Nikolić.

Povezana vest:  Srbija zadržala 34. mesto na rang listi Fifa

Upitan da kaže na koje igrače je mislio, Nikolić je rekao: – Videćete to u sastavima za naredne utakmice.

Na dodatno pitanje da li bi popustio pod pritiskom da neki igrač mora da bude u timu, Nikolić je kratko odogovorio: „Nema šanse“.

Jedan od boljih igrača Partizana na večerašnjoj utakmici bio je Everton, koga je Nikolić zamenio u drugom poluvremenu, a trener crno-belih naveo je da Brazilac nije u grupi igrača koji imaju loš odbnos prema igri.

Povezana vest:  ENGLESKA LIGA, Rezultati utakmica 26. kola i tabela engleske Premijer lige

Novinare je zanimalo da li je Nikolić zadovoljan fizičkom formom svojih igrača.

-Uvažavam sve što su moji prethodnici radili, ali neobično je da ima toliko igrača koji se hvataju za lože i koji jedva izdržavaju utakmice – rekao je on.

Trener Vojvodine Nenad Lalatović rekao je da je njegova ekipa zasluženo pobedila, ali da neće poleteti posle dobrih rezultata.

-Partizan ima jako dobar tim, ovo je možda samo trenutna kriza i mi smo se zato malo pribojavali ove utakmice. Međutim, nismo došli da se branimo, izveli smo ofanzivni tim kako bismo pokušali da pobedimo i u tome smo uspeli. Nije lako za četiri dana odigrati dve teške utakmice, ali su momci odigrali muški, bili bolji svih 90 minuta i zasluženo pobedili – naveo je on.

Povezana vest:  Falkao pet godina u Monaku

Na pitanje da li misli da je Vojvodina trenutno najbolji tim u Srbiji, Lalatović je rekao da njegova ekipa „ne leti“.

-Ovo je tek početak sezone, mi ne letimo. Trenutno smo u dobroj formi, biće uspona i padova, mi nemamo kao Partizan i Crvena zvezda po dvadeset i nešto igrača, imamo 18 koje rotiramo i koji daju sve od sebe – rekao je Lalatović.