Trener fudbalera Čukaričkog Milan Lešnjak rekao je danas da se nada da će njegova ekipa u predstojećem meču protiv Bačke upisati prvu pobedu u novoj sezoni u Super ligi Srbije.

-Ekipa Bačke je ekipa koja nema toliko indivudualno kvalitetnih igrača koji mogu da naprave prevagu na terenu, ali kao tim su izuzetno kompaktni i disciplinovani. Možemo da očekujemo dobru utakmicu. Iskreno se nadam, četvrto je kolo, vreme je da Čukarički osvoji sva tri boda – rekao je Lešnjak novinarima na stadionu Čukaričkog.

Povezana vest:  Robert Prosinečki: Zaslužili smo kritike, biće bolje protiv Rena

-Igraćemo u najjačem sastavu u kom možemo… Nadamo se prvoj pobedi u ovom prvenstvu – dodao je Lešnjak.

Fudbaleri Čukaričkog sutra dočekuju Bačku u utakmici četvrtog kola Super lige Srbije. Ekipa s Banovog brda je loše počela novu sezonu, još je bez pobede uz dva poraza i jedan remi. Isti skor ima i Bačka.
-Što se tiče Čukaričkog i ove poslednje tri utakmice, igra u polju je dobra, mnogo dobrih stvari radimo, jedini problem je završnica. Stvaramo dosta šansi, ali jednostavno imamo problem sa realizacijom. Gledamo da što pre izadjemo iz te krize – rekao je Lešnjak.

Povezana vest:  Pike zbog povrede pauzira dve nedelje

On je naveo da će, u odnosu na prethodan meč, biti malih promena u sastavu.

Desni bek Čukaričkog Nikola Janković naveo je da Bačka kao nova ekipa u Super ligi sigurno želi da ostavi što bolji utisak i da će biti teška utakmica.

-Očekujem meč poput onog protiv Radnika iz Surdulice odnosno oni će igrati verovatno u bloku, a mi ćemo morati da probijemo taj blok nekim individualnim rešenjima. Očekujem prvu pobedu Čuke posle niza loših rezultata – rekao je Janković.

Povezana vest:  Telenor najubedljiviji na startu drugog dela BZL

Upitan o atmosferi medju igračima Janković je naveo da on i njegovi saigrači veruju u svoj kvalitet i da je atmosfera dobra.

-Treba da se koncetrišemo i u završnici da koristimo te šanse inače atmosfera je OK. Naravno, nije kao kad bi pobedjivali svaku utakmicu, ali je sasvim dobra – rekao je on.

Utakmica izmedju Čukaričkog i Bačke igra se sutra od 20.00 na Banovom Brdu.