Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao je danas da njegovu ekipu protiv Napretka očekuje teža utakmica nego protiv Partizana i Dinama.

-Posle Partizana i Dinama, ovo će nam biti treće gostovanje za šest dana, pred punim stadionom i po mom mišljenju, to će nam biti čak i teži meč od prethodna dva – rekao je Lalatović na konferenciji za novinare.

Fudbalere Vojvodine u četvrtom kolu Super lige Srbije sutra očekuje gostovanje ekipi Napretka u Kruševcu.

Ekipa iz Novog Sada je trenutno treća na tabeli sa šest bodova, odnosno ima bod manje od Crvene zvezde i Voždovca, ali i utakmicu manje. Napredak je do sada sakupio četiri boda.

Povezana vest:  Lučesku: Ako eliminišemo Bajern bićemo heroji

-U ovom trenutku, lepo se osećamo i u lepom raspoloženju putujemo u Kruševac. To će biti jako teško gostovanje za nas, pogotovo zbog toga što je Napredak sačuvao tim iz prošle sezone i pritom doveo još dva-tri pojačanja. Imaju i novog trenera i krenuli su jako dobro, pošto su igrali 2:2 protiv Crvene zvezde i pritom vodili 0:2, a nakon toga su pobedili Partizan sa 2:1. To dovoljno govori o njihovom kvalitetu, pogotovo kad igraju kod kuće – rekao je Lalatović.

Lalatović je naveo da za meč u Kruševcu neće moći da računa na Nikolu Trujuća, koji je, kako je rekao, osetio bol u zadnjoj loži pet-šest minuta pred kraj utakmice protiv Partizana.

Povezana vest:  Čelsiju samo bod protiv Fulama

-Naš cilj se zna. Mi smo Vojvodina i u Kruševac idemo da pokušamo da osvojimo bodove. Verujem u moje igrače, puni su samopouzdanja i dokle god je ovakva atmosfera, nadam se pozitivnom rezultatu – rekao je Lalatović.

Vojvodina naredne nedelje igra prvu utakmicu baraža za plasman u Ligu Evropa protiv AZ Alkmara, pa je novinare zanimalo da li je Lalatović upoznat sa rezultatom te ekipe u prvom kolu holandskog prvenstva.

-Igrali su 2:2 protiv Herenvena i već smo pogledali nekih 15 minuta sa te utakmice, te videli kako su postigli i primili golove. Medjutim, ne želim sada previše da razmišljam o njima, jer trenutno su nam najbitnije utakmice u Kruševcu, a potom i ona protiv Javora. Idemo od meča do meča, iako bih vas slagao kada bih rekao da uopšte ne mislimo na Alkmar – rekao je Lalatović.

Povezana vest:  Babović: Došao sam u najbolju ligu na svetu

-Ako se zna da su ovog leta prodali igrača u Totenhem za 20 miliona evra, a da im je ranije bio trener Luj van Gal, koji je kasnije otišao u Mančester junajted, to samo govori o snazi tog kluba. Medjutim, biće vremena da sve snage usmerimo ka njima – dodao je Lalatović.

Meč izmedju Napretka i Vojvodine igra se sutra od 20.00 u Kruševcu.