ministarka_samardzic_markovicMinistarka optimista uoči susreta sa Australijom

 

Uoči odlučujuće utakmice za plasman u osminu finala Svetskog kupa protiv Australije, u našem taboru svi su optimisti i očekuju pobedu, izjavila je ministarka omladine i sporta Snežana Samardžić- Marković.

Samardžić – Marković, koja boravi od prve utakmice sa našom reprezentacijom u Južnoj Africije, ističe da u ekipi vlada radni elan i disciplina. Ona je istakala da je „pred sutrašnji meč atmosfera puna optimizma“ i da su „čcekivanja velika“, saopštilo je Ministarstvo omladine i sporta.

Povezana vest:  Tadić: Voleo bih da srpski klub opet osvoji Ligu šampiona

-Uzdržavam se od prognoza, ali mogu da kažem da će naši momci stvarno da ‘grizu’ i igraju od sveg srca, bez stegnutosti i treme, ali sa respektom prema protivniku – rekla je Samardžić-Marković.

Ona je naglasila da je našim igračima mnogo značilo kada su čuli kakvo je slavlje u gradovima Srbije nastalo nakon pobede protiv Nemačke. „Bila sam prisutna po završetku utakmice sa Ganom kada je zavladala potištenost u našem taboru i osećaj nelagodnosti zbog navijača kod kuće“, objasnila je Samardžić – Marković.

Povezana vest:  Vojvodina nastavila da pobedjuje

Prema njenim rečima, raspoloženje je počelo da se menja uoči utakmice protiv Nemačke, a sada su pred meč sa Australijom svi puni elana. „Sada je potrebno još samo malo sportske sreće. Ona je potrebna i najmoćnijim reprezentacijama“, rekla je Samardžić Marković.