Fudbaler Crvene zvezde Predrag Sikimić posetio je golmana Novog Pazara Mladena Živkovića, koji je posle duela sa njim na današnjoj utakmici završio u bolnici.

Živković je prebačen u bolnicu pošto je dobio jak udarac u lice, kada je uklizao u borbi za loptu ispred Sikimića, koji je zakasnio da izbegne start.

Dvojica fudbalera su se rukovali.

Povezana vest:  Subotić: Finale LŠ je utakmica moje karijere

Sikimić, koji je sa Živkovićem igrao u Smederevu pre nekoliko sezona, nije se vratio sa ekipom u Beograd, već je ostao u Pazaru kako bi obišao povređenog nekadašnjeg saigrača.

Napadač beogradskog kluba je zbog tog duela dobio crveni karton, a potom su izbili neredi na tribinama, kada su navijači Pazara počeli da gađaju klupu Zvezde, zbog čega je utakmica bila prekinuta.

Povezana vest:  Ferguson: Vidić je spreman za povratak

Pregledima u bolnici u Novom Pazaru utvrđeno je da Živković ima više povreda glave, zbog čega je odlučeno da bude transportovan za Beograd, u Klinički centar Srbije.

-Živković ima višestruke prelome jagodične kosti, a polomljen mu je i nos. Iako smo u prvi mah sumnjali da ima i frakturu lobanje, skener je pokazao drugačije. Ipak, povrede su ozbiljne i zbog toga je morao da bude prebačen za Beograd gde će mu biti urađena hirurška intervencija – rekao je fizioterapeut Novopazaraca Jasmin Džogović.

Povezana vest:  Rodžers odbio da priča o Baloteliju

Zvezda je na kraju pobedila Novi Pazar sa 4:1 u sedmom kolu Super lige Srbije.