Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević rekao je danas da je zadovoljan upravo završenim prelaznim rokom i da je neophodno da svi fudbaleri shvate da su u klubu u kojem je pobeda imperativ.

-Doveli smo igrače koji ozbiljno mogu konkurisati za tim i nadam se brzom izlasku iz rezultatske krize. U suštini, zadovoljan sam kako je odrađen letnji prelazni rok. Sjajan posao je odrađen poslednjeg dana prelaznog roka dovođenjem proverenog napadača Ognjena Ožegovića. Naravno, svi novi igrači su ozbiljno pojačali konkurenciju u timu i ne treba nikog izdvajati. Moraju da shvate svi da su u klubu u kom se traži pobeda – rekao je Matijašević za sajt kluba.

Povezana vest:  FIFA odabrala test-sistem za pregled spornih situacija

U poslednja dva i po meseca, koliko je trajao letnji prelazni rok, u Čukarički je došlo devet igrača: Asmir Kajević, Marko Docić, Alen Mašović, Aleksandar Jevtić, Darko Bulatović, Marko Tomić, Ismail Fofana, Filip Pajović i Ognjen Ožegović.

-Cilj je bio da dovedemo igrače na različitim pozicijama koji su kvalitetni da ravnomerno konkurišu za startnih 11 – rekao je sportski direktor Čukaričkog.

Povezana vest:  Zvezda pozvala decu do 14 godina na utakmicu kvalifikacija za Ligu šampiona 

Klub s Banovog brda ovog leta su napustili Filip Stojković, Andrija Pavlović, Filip Knežević, Nemanja Stevanović, Bojan Ostojić, Đorđe Bašanović i Tijago Galvao.

Čukarički je posle sedam odigranih kola na 14. mestu na tabeli Super lige Srbije sa samo pet osvojenih bodova i samo jednom pobedom.

-Dešavale su se povrede, ima mnogo stvari koje su uticale, ali nadam se brzom povratku u pobednički ritam – rekao je Matijašević.

Povezana vest:  NEMAČKA LIGA, Rezultati utakmica 11. kola i tabela Bundeslige