Fudbaler Atletiko Madrida Antoan Grizman rekao je danas da će napustiti klub samo u slučaju odlaska trenera Dijega Simeonea.

Mediji su tokom letnjeg prelaznog roka spekulisali da će Grizman otići u Pari Sen Žermen, ali je francuski fudbaler odlučio da ostane u Atletiku pošto, kako je naveo, može mnogo da nauči od argentinskog trenera.

Povezana vest:  Predsednik FS Italiije potvrdio dolazak Prandelija

-Jedina nedoumica bi bila ako bi Simeone otišao u Pari Sen Žermen ili neki drugi klub. Pozvao sam ga pre nego što sam produžio ugovor i on me je uverio da ostaje u klubu. Od njega mogu mnogo da naučim. Odlazak u Pari Sen Žermen mi trenutno nije cilj. Srećan sam u Španiji – rekao je Grizman francuskim medijima.

Povezana vest:  Lampard: Nemam idealne odnose sa menadžerom

Grizman je prošle sezone bio jedan od najboljih igrača Atletika, sa kojim je igrao u finalu Lige šampiona. On je 2014. godine iz Real Sosijedada prešao na „Visente Kalderon“, do sada je odigrao 308 utakmica za Atletiko i postigao 109 golova.

Za reprezentaciju Francuske, sa kojom je igrao u finalu Evropskog prvenstva ovog leta, odigrao je 35 utakmica i postigao 13 golova. On je proglašen za najboljeg igrača Evropskog prvenstva u Francuskoj, a sa šest golova i dve asistencije bio je i najbolji strelac turnira.

Povezana vest:  NEMAČKA LIGA VESTI, uhapšene dve osobe, Luka Toni ide iz Bajerna i Gospodarenko u Hanoveru