Trener fudbalera Čukaričkog Milan Lešnjak rekao je danas da se nada povoljnom rezultatu njegove ekipe u predstojećoj utakmici protiv kruševačkog Napretka.

-Bitno je za nas da smo sa poslednjeg gostovanja uspeli da se vratimo kući neporaženi i nadam se povoljnom rezultatu. Sutra smo u Kruševcu, to je fudbalski grad i mi smo fudbalski prijatelji, ali suparnici na terenu – rekao je Lešnjak na konferenciji za novinare u Beogradu.

Povezana vest:  Lev izostavio Balaka sa spiska za kvalifikacione mečeve

Fudbaleri Čukaričkog gostuju sutra Napretku u utakmici osmog kola Super lige Srbiije.

Čukarički je trenutno 15. na tabeli sa pet bodova, a Napredak osmi sa devet.

Lešnjak je naveo da Napredak trenutno igra dosta dobro u sistemu atipičnom za domaće prvenstvo, jer su pored Voždovca jedina ekipa koja igra sa tri igrača u zadnjoj liniji.

Povezana vest:  ITALIJA, SERIA A, Đenova slavila u Udinama

-Imali smo dve nedelje da konsolidujemo redove i da popravimo igru u određnim fazama gde nismo bili onakvi kakvi treba da budemo. Sigurno da će biti dobra i kvalitetna utakmica – naveo je trener Čukaričkog.

Fudbaler Aleksandar Jevtić je izrazio nadu da će Čukarički ponoviti igru iz prethodnog kola protiv Javora.

-U Kruševcu nas očekuje dobra ekipa Napretka, koja je osvojila dosta bodova u startu prvenstva. Od nas očekujem da ponovimo igru iz Ivanjice, ali s boljom realizacijom. Iskoristili smo dve nedelje pauze da popravimo to što je trebalo, da spremno dočekamo utakmicu i nadam se povoljnom ishodu – rekao je Jevtić.

Povezana vest:  ŽREB ZA LE I LŠ, Poznati potencijalni protivnici srpskih klubova u evropskim kupovima

Utakmica u Kruševcu igra se sutra od 19.00.