Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo rekao je danas da se nada da će njegova ekipa izvući pouke iz utakmice sa Sportingom iz Lisabona, u kojoj je pobedila golom u sudijskoj nadoknadi vremena.

Branilac titule Real Madrid pobedio je sinoć na svom terenu Sporting sa 2:1, u prvom kolu Lige šampiona. Rolando je izjednačio u 89. minutu golom iz slobodnog udarca, a rezervista Alvaro Morata postigao je pobedonosni gol u četvrtom minutu sudijske nadoknade vremena.

Povezana vest:  Bunjevčević: Ponosni smo na igrače

-Ova utakmica nam služi kao upozorenje da ne možemo loše da počinjemo utakmice. Tada će protivnici da nas razbiju, a mi to ne želimo. Želimo da osvojimo prvo mesto u grupi i da osvojimo trofej – rekao je Ronaldo.

Pre utakmice Real je bio favorit, ali njegovi igrači nisu uspeli da naprave ozbiljne šanse i loše su pratili kontranapade protivnika.

Povezana vest:  Ranijeri ponosan na igrače posle nove pobede u Ligi šampiona

-Na početku smo bili lošiji, ali to je fudbal, to je Real Madrid, a preokreti su deo našeg mitskog stadiona – rekao je Ronaldo, koji je sinoć odigrao 350. utakmicu za Real. Ronaldo nije proslavio gol protiv bivšeg kluba, samo je podigrao ruke u vis.

-To je bio gol protiv kluba u kome sam naučio zanat, kluba koji ima mesto u mom srcu. Mnogo poštujem Sporting, zbog toga nisam mogao da proslavim gol – rekao je portugalski reprezentativac.

Povezana vest:  Asovi za decu - Budite na stadionu umesto crno-belih

Real će ove sezone pokušati da postane prva ekipa koja će odbraniti trofej u Ligi šampiona. U drugom kolu Real će u Dortmundu igrati protiv Borusije 27. septembra.