Trener BSK Borče Dragan Aničić rekao je da današnja velika pobeda nad Radničkim treba da bude podstrek i da ne bi voleo da njegovi fudbaleri ispadnu budale i pomisle da su uradili nešto veliko.

-Za normalne ljude ovo treba da bude podstrek za dalji rad, a za budale veliki problem. Nadam se da nećemo ispasti budale i da će nas ovo neće poneti da mislimo da smo uradili nesto veliko, jer nismo. Mislim da su moji igrači pametni i da neće dozvoliti tako nešto – rekao je Aničić novinarima posle utakmice u Borči.

Povezana vest:  Krasić: Spreman sam, hoću da se dokažem u Fenerbahčeu

BSK je napravio veliko iznenadjenje, pošto je u šesnaestini finala Kupa Srbije eliminisao superligaša Radnički iz Niša pobedom 1:0. Aničić je kazao da su njegovi igrači radili ono što uvek rade i da su zasluženo pobedili.

-Zasluženo smo dobili veliku ekipu koja je bolja od nas, ali pokazalo se po ko zna koji put da fudbal ne igraju imena već utakmice dobija onaj ko pokaže veću želju. Pokazali smo zavednu borbenost i disciplinu, pobedili smo ekipu koja je u samom vrhu srpskog fudbala – kazao je Aničić.

Trener Radničkog Milan Rastavac rekao je da njegov tim nije bio na nivou, ali da ne zamera svojim fudbalerima.

Povezana vest:  Paulo Bento od ponedeljka novi selektor Portugala

-Znali smo šta je trebalo da uradimo, ali nismo bili na nivou da to uradimo. Zaslužen prolaz Borče, a mi nešto ne tugujemo. Okrećemo se prvenstvu i nadam se da ćemo se mnogo bolje prikazati u narednim utakmicama – rekao je Rastavac.

Ipak, trener niškog kluba nije zabrinut zbog eliminacije.

-Normalno je da ekipe iz nižeg ranga pokažu veću želju. Očekivao sam to jer BSK ima mladu i kvalitetnu ekipu. Nisam ljut, iako imam štošta da zamerim svojim igračima, ali svestan sam da i oni imaju pravo da osciliraju – kazao je Rastavac.

Povezana vest:  Gvardiola: Sezona neuspešna bez "triple krune"