Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je da njegov tim nije igrao dobro koliko je mogao u pobedi u gostima od 2:1 nad Svonsijem, ali da je igrao dovoljno dobro.

-Bilo je teško, a to sam i očekivao. Mislim da smo mogli bolje u prvom poluvremenu. Znam da smo morali. Nije prvo poluvreme bilo toliko loše, ali nismo bili dobri kao što je trebalo da budemo. Na kraju krajeva, sve je dobro. Moramo da skupljamo bodove i dobre partije. Igra nije bila dobra, ali je bila dovoljno dobra rekao je Klop posle utakmice.

Povezana vest:  Kijev domaćin finala Lige šampiona 2018. godine

Liverpul je na poluvremenu gubio 1:0, ali je u drugom dao dva gola i slavio.

-Dobili smo reakciju u drugom poluvremenu i to je dobro, jer kad nema reakcije, moeš da gubiš utakmice. Gubićemo u budućnosti, nažaost, ali mora da se pokaže zašto smo ovde. Momcima sam rekao da se ne vidi zašto smo ovde. Pokazali su reakciju, bili su bolji. Zaslužili smo da pobedimo, iako je mogao da bude remi, jer je Svonsi imao poslednji veliku šansu – rekao je Klop.

Povezana vest:  Kardoner: Nejmarov slučaj je napad na Kataloniju

Ovo je Liverpulu četvrta uzastopna prvenstvena pobeda.

-Naravno da sam srećan. Još se razvijamo. Imamo pobede u nizu, to donosi pozitivnu atmosferu, svi lepo pričaju o nama, u intervjuima se govori o atmosferi u ekipi. Svi mogu da uživaju sada i to je normalno, ali biće dana kada ćemo, recimo, igrati od 12-12.30 umesto da ručamo. Videćemo tada kakvi ćemo biti – rekao je Klop.

Povezana vest:  EP FRANCUSKA 2016, FS Hrvatske: Imali smo dojavu o prekidu meča